POLITIKA ZASEBNOSTI IN POGOJI POSLOVANJA

 

POLITIKA ZASEBNOSTI

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov je 4FUTURE DGT AGENCY, marketing agencija, d.o.o..

OSEBNI PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Ko obiščete spletno mesto, samodejno zberemo nekatere podatke o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, IP naslovu, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi.

Pri komunikaciji preko e-pošte ali pri telefonskem pogovoru z nami boste morda pozvani, da vnesete svoje ime, e-poštni naslov, telefonsko številko ali druge podatke, ki bodo omogočili lažje zadoščenje vašim potrebam oz. vašim željam.

Ko na spletnem mestu izpolnite kontaktni obrazec, od vas zberemo določene podatke, vključno z URL-jem spletnega mesta, vašim imenom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko in imenom podjetja, vendar ne omejeno nanje. Te podatke imenujemo “Informacije o obrazcu”.

Ko v tej politiki zasebnosti govorimo o »osebnih podatkih«, govorimo o informacijah o napravi in informacijah o obrazcih.

Piškotki

Lahko se odločite, da vas računalnik vsakič opozori, ko pošljete piškotek, ali pa izključite vse piškotke. To lahko storite v nastavitvah brskalnika. Vsak brskalnik je nekoliko drugačen, zato si oglejte meni Pomoč v vašem brskalniku. V tem meniju lahko uporabo piškotkov prilagodite vašim željam.

Če onemogočite piškotke, bodo onemogočene tudi nekatere funkcije, zaradi katerih je vaša izkušanja na naši spletni strani učinkovitejša, nekatere naše storitve pa ne bodo delovale kot bi morale.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Zbrane osebne podatke uporabljamo predvsem za:

– vzpostavitev stika z osebami, ki so se prostovoljno oglasili prek spletnega mesta,
– komunikacijo z vami,
– za podajo informacij glede na deljene preference ali za oglaševanje v zvezi z našimi storitvami,
– za pomoč pri iskanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vašega naslova IP),
– za splošno izboljšanje in optimizacijo našega spletnega mesta (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo po spletnem mestu in kako v njem sodelujejo, ter oceniti uspeh naših trženjskih in oglaševalskih kampanj).

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je potrebno za uresničitev namenov, za katere smo jih zbrali, vključno z namenom izpolnjevanja zakonskih, računovodskih in drugih zahtev.

Za določitev ustreznega obdobja hrambe osebnih podatkov upoštevamo količino, naravo in občutljivost osebnih podatkov, potencialno tveganje za škodo zaradi nepooblaščene uporabe ali razkritja vaših osebnih podatkov, namene, za katere obdelujemo vaše osebne podatke, in dejstvo ali lahko te cilje dosežemo z drugimi sredstvi in veljavnimi zakonskimi zahtevami.

Kadarkoli pa se lahko obrnete na nas in zahtevate, da izbrišemo vse vaše osebne podatke.

RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV TRETJIM OSEBAM

Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami v naslednjih primerih:

– vaše osebne podatke lahko posredujemo našim poslovnim partnerjem, ki nam nudijo storitve ali po potrebi za izvajanje storitve, ki ste jo zahtevali,
– za vaše izboljšanje in optimizacijo naših storitev vam lahko ponudimo podatke o vašem obisku pri ponudnikih analitike in iskalnikov. Te informacije običajno delimo samo v obliki, ki vas neposredno ne identificira,
– vaše osebne podatke lahko posredujemo našim strokovnim svetovalcem (kot so odvetniki, računovodje in finančni svetovalci), če so potrebni za naše strokovno svetovanje,
– vaše osebne podatke lahko posredujemo organom pregona ali regulativnim organom, če tako zahteva zakonodaja.

VAŠE PRAVICE

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nas kontaktirajte preko kontaktnih podatkov, ki so objavljeni na naši spletni strani.

SPREMEMBE

To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo, zaradi naše prakse ali iz drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.
Datum zadnje spremembe politike zasebnosti: 00.00.0000

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

SPLOŠNE DOLOČBE

Ponudnik spletne strani: www.4futureagency.com je podjetje 4FUTURE DGT AGENCY d.o.o.
Naziv podjetja: 4FUTURE DGT AGENCY, marketing agencija, d.o.o.
Naslov: Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana
Matična številka: 8052239000
Davčna številka: SI80445179

VSEBINA SPLETNE STRANI

Obvestila, prispevki, članki, izdelki, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani (v nadaljevanju: uporabniki) koristne in uporabne vsebine.

Ponudnik skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost teh informacij in vsebin. Ponudnik na spletni strani objavlja predvsem informacije o svojih storitvah in izdelkih ter informacije o svojih dejavnostih. Ponudnik na spletni strani objavlja le informacije, ki so v (neposredni ali posredni) povezavi z uporabniki.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI PRI UPORABE SPLETNE STRANI

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.

Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost, na spletni strani objavljenih informacij in vsebin, ne prevzema odgovornosti zaradi spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi uporabe tam objavljenih informacij ali vsebin, vključno s škodo zaradi izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube ali okrnitve dobrega imena, izgube poslov ali izgube podatkov.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebina na spletnem mestu 4futureagency.com – vključno z vsem besedilom, slikami, videoposnetki in drugimi mediji ter oblikovanje in oblikovanje celotne vsebine je v izključni lasti podjetja 4Future DGT Agency d.o.o. ali tretjih oseb, ki so dobile dovoljenje za uporabo od 4Future DGT Agency d.o.o..

SPREJEM SPLOŠNIH POGOJEV

Za uporabo spletnega mesta veljajo predmetni pogoji uporabe. Z navigacijo po spletnem mestu ali s klikom na kateri koli predmet na njem se strinjate s temi pogoji uporabe. Pridržujemo si pravico do posodobitve pogojev uporabe kadar koli po potrebi, ne da bi vas o tem obvestili. Pogoje uporabe lahko kadar koli pregledate s klikom na povezavo »Pogoji uporabe & Politika zasebnosti « na dnu spletnih strani tega spletnega mesta.

OMEJENA UPORABA

Obiskovalci tega spletnega mesta ne smejo kopirati, distribuirati, posneti zaslona, reproducirati, prodati ali objaviti nobenega gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, prenesenega ali kopiranega s tega spletnega mesta. Da bi se izognili dvomom, ni dovoljeno prenašanje katerega koli tega gradiva na odprto spletno mesto. Za dovoljenje se obrnite na info@4futureagency.com.

Ti splošni pogoji začnejo veljati dne 10.5.2021

Pogoji za brezplačen 3-dnevni preizkus

 

 1. Opis ponudbe – brezplačen 3 dnevni preizkus oglaševanja

Z ekipo 3 dni popolnoma brezplačno vodimo oglaševanje na Facebooku

Poskrbimo za: 

Vzpostavitev oglaševanja na Facebooku

Priprava oglasov – 2x oglas s sliko in besedilom

2. Pogoji za sodelovanje

 • Nimate registrirane storitve oglaševalskih agencij, fotografiranja ali video produkcije ali katerekoli druge storitve konkurenčne podjetju 4Future dgt Agency d.o.o. 
 • Vaše podjetje ima vsaj 10 referenc oz. priporočil zadovoljnih strank
 • Vaše podjetje je davčni zavezanec republike Slovenije
 • Vaša spletna stran ima urejen SSL certifikat
 • Na strani imate urejeno politiko zasebnosti ter pogoje poslovanja
 • Vaša spletna stran je prilagojena za mobilne naprave
 • Vaša spletna stran je skladna z zahtevami za oglaševanje na oglaševalskih platformah Facebook in Google. Več informacij dobite tukaj:

Facebook: https://www.facebook.com/policies/ads/

Google: https://support.google.com/adspolicy/answer/6008942?hl=en

 • Ponujate zgolj eno storitev, cena le-te pa je višja od 500 EUR
 • Mesečno prejmete vsaj 40 povpraševanj z naslova vaše spletne strani
 • Podjetje je registrirano kot družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)
 • Sedež podjetja je v Vzhodni kohezijski regiji

*Pridržujemo si pravico, da pogoje sodelovanja kadarkoli spremenimo. Nazadnje osveženo 20.9.2021.

3. Opis postopka

  1. Preko spletne aplikacije “Calendly” rezervirate termin za uvodni posvet z našim tržnikom, namen klica je da:
 • Spoznamo vas in vaše podjetje
 • Ugotovimo ali vam lahko z ekipo pripeljemo kvalitetna povpraševanja
 • Ocenimo potencial našega sodelovanja 
 • Definiramo cilje oglaševalske kampanje
 • Preverimo ali ustrezate zgoraj naštetim zahtevam

a. V kolikor na uvodnem sastanku ugotovimo, da ste primerni za brezplačni preizkus vam pripravimo predlog za sodelovanje. V kolikor za brezplačen preizkus niste primerni bomo sodelovanje odklonili.

b. Potrditev ponudbe

c. Začetek sodelovanja